#26 Naar het Museum met Peter Hansson (MUZE, AVROTROS)

252e6da0-0eb2-4386-a289-663b1e214b33‘Elk jaar als ik de uitnodiging voor de opening van Landgoed Anningahof krijg, denk ik “yes!” Sinds ik deze beeldentuin en tentoonstellingsruimtes een aantal jaren geleden heb ontdekt, ben ik fan. Voor mij is het veel meer dan een expositieplek. Als bezoeker word je door de eigenaar Hib Anninga en zijn medewerkers echt gezien en in de watten gelegd. De sfeer is ongedwongen en sympathiek. Anninga behandelt zijn gasten zo informeel, bijna alsof je een familielid bent. Je kunt er terecht voor een babbeltje en een kop koffie, maar ook ongeforceerd in je eentje ronddwalen.

Peter Hansson (65) is communicatiestrateeg bij experience bureau DST. Hij woont in Zwolle en is sinds twee jaar kunstlid van AVROTROS. Via MUZE en de AVROTROS kunstprogramma’s leert hij beter naar zijn eigen foto’s kijken.

De gehele tekst is te lezen in MUZE van de AVROTROS.